lauantai 19. heinäkuuta 2008

Sisun kans lomamatkalla

Sisun kans käytiin autoajelulla Turun seudulla. Majoituksen ja ylläpidon tarjosi Sisun kasvattajat Tapsa ja Erja. Eka iltana käytiin Pinkon, Nallin, Naken ja Lahjan kanssa lenkillä. Ensin Sisua vähän jännitti ja piti päristä toisille koirille ja Pinkon kanssa pullistella, mutta lopulta Sisukin rentoutui ja juoksenteli tyttöjen kanssa metsässä. Illalla (lue yöllä) syötiin vähän;) iltapalaa eli Tapsan grilliluomuksia. Oli tosi hyvää.

Torstaina lähdimme Sisun kaa kohti kurssipaikkaa eli koirakondiksen tiloihin. Ann Croft(USA) oli kurssittamassa Suomalaisia. Sisun kans ratatyöskentely ei oikein onnistunut, valitettavasti jännitys iski niin pahasti, ettei S pystynyt tekemään juttuja oikealla teholla, harmi. Oppia tuli kuitenkin ja ihan mietittäväksi asti. Kouluttajan ajatus oli hyppytekniikkaa eli koira hyppyyn lähdössään tietää mihin mennä. Koira lukee ohjaajan jalkojen suunnasta mihin seuraavaksi mennään. Turhia käsin heilutuksia ei tarvi, auttaisi meitä ainakin Kirpun kanssa. Ei tarvitsisi koko ajan miettiä ajoitusta!

Illalla kävimme Erjan, Pinkon ja Lahjan kanssa paimennusta kokeilemassa. Pinko ja Lahja toimivat tosi hienosti, aluksi Sisukin juoksenteli;-D siis Pinkon ja Lahjan perässä. Mutta kun yritin saada Sisua lähemmäs lampaita, niin juoksut loppu siihen. Hihii...

Perjantaina lähdimme ajeleen kotio kohti. Navigaattori on ihan kiva kapine, mutta kun ajelet hiukan tuntemattomilla seuduilla, siihen luottaminen hiukkasen jännittää. Paimiosta olisi päässyt ehkä nopemmin/suoremminkin 9-tielle...mutta me ajelimme maaseudulla...eipä tarvinnut ajella koko ajan isoilla teillä;)


Musta =meidän reitti, vihreä ehkä?? nopeampi.

Kiitos vieraanvaraisuudesta, kiva oli käydä.

-tarja-

Ei kommentteja: