lauantai 25. lokakuuta 2008

Vaihteeksi metsässä

Lauantaina oltiin kuuden koiran kanssa metsätreeneissä. Ihan kivoja nämä koiratreenit: 3 tuntia metsässä ja yksi koira sai korkeintaan 15 min toteuttaa itseään;-o

Anyway hyvät treenit. Kirpulle hakua; kaksi valmista maalimiestä irtorullalla. Tosi hyvin toimi; lähti suoraan 50 metriin ja takalaitaa oikeaoppisesti eteenpäin, jossa maalimies. Sama toiselle puolen. Molemmilta puolen tuli rulla käteen asti ja näytölle lähti tosi hienosti. On se pätevä tuo Kiukku!

Sisulle yli tunnin alokasluokan jälki. Hiukka hirvitti, mutta hyvin pysyi jäljellä ja kun muutaman kerran tarkisti oikeaa suuntaa, osasin olla paikallaan ja antaa koiran tehdä töitä, hyvä minä. Jäljellä kuusi keppiä, joista ilmaisi neljä;( yhden käveli yli ja siitä yhdestä ei mitään havaintoa???
Tätäkin lajia pitäisi harjoitella paljon enempi, jotta oppisi lukemaan tuota koiraa.

Paljon tuli taas oppia, kun katsoi toisten treenejä; yhdelle harhajälki, yhdelle kolmiotreeni, yhdelle kulmia... hmm... todellakaan ei mikään helppo nakki tuo jälki.

Niin ja kahvit oli hyvät ja ne Päivin leipomat kinkkupiirakat -ja tämä tarina on tosi!

-tarja-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HA! Ens kerralla mää keksin jonku reilusti hankalamman rytikön ja hihittelen sitten perässä kun rva tuumailee liinannokassa ja Sisu tekee duunia.. :)

(ps. S osaa PALJON enemmän kun sää luulet)