keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Kuulumisia

Mitähän me ollaan tehty.... no ainakin vaihdettu ruokavaliota. Hitsi ku Kirpun karvanlähtö ei aikonut loppua ollenkaan vaikka syötin sille jo biorion kuurin. No nyt ruokakuppi täyttyy lihalla ja kasviksilla! Ja vielä raa'alla lihalla. No söihän ne lihaa aikaisemminkin, mutta jostain syystä vaihdoin sen kuivamuonaan -juu laiskuuttani.
Ja kyllähän ruokavalion vaihdos näkyy ainakin ulospäin, muuallakin kuin siinä pask....n määrässä ja laadussa. Kirpun turkki kiiltää;)

Maanantaina Kirpun kanssa harjoiteltiin lähtöjä niin, että koira piti jättää kolmen - neljän esteen taakse. Minä kuulemma heiluin kuin sätkynukke -minä notkea tanssija??- jolloin rimat tietenkin tippui. Kummallista, että saan tuollaisia kohtauksia, onkohan mulla joku tauti;-o

Sisulle tänään kadonneen repimis/saalistus-vietin metsästystä hallilla. Sainhan minä sen kiinni patukkaan, kun älysin oikeassa kohdassa sitä patukkaa tarjota. Eli käännöksissä ja pujottelun palkaksi. Cool-ajatus meinaa aina välillä unohtua ja sitä "hyvä, hieno" tulee kuulemma kuin liukuhihnalta. Anyway Sisu oli ihan reipas;)

Oikeeta talvea odotellessa:
-tarja-

Ei kommentteja: