torstai 14. toukokuuta 2009

Kuulumisia

Täällä yritetään päästä normaalirytmiin -mitähän sekin sitt on:-o

Sisu aloitti jälkitreenit maanantaina. Tunnin jälki helpohkossa maastossa viidellä kepillä yhdistettynä janaan. Ihan helppo treeni näin eka treeniksi talven jälkeen. Jana meni hienosti suoraan kääntyi oikeaan suuntaan;) Olin merkannut kepit matkan varrella ja yritin vain lukea koiraa, että mitä se tekee kepeillä. Neljä keppiä hää ilmaisi jäämällä seisomaan;) Ilmaisuahan ollaan harjoiteltu kevään aikana ruokakupin kans eli kun nokka koskee keppiin tulee palkka.
Jälki sinänsä ihan mallikas, hihna tiukalla kokoajan, mutta ehkä päästin sisun menemään liian nopeaa. Seuraavalla kerralla pitää muistaa jarruttaa vähän.

Kirpun agitreenit jatkuvat activella. Tiistaina 30 esteen rata, jossa oli aloituksena tienhaaran viikonloppuna viljelemä aloitus.

Eka yrittämällä kakkonen väärinpäin, kun olin ottamassa vastaan kolmosen ja nelosen välissä. Sitt ku älysin (lue osasin) olla nopeampi, niin onnistui. Mutta 20 esteen jälkeen ei taas oikein kunto riittänyt. Kuntoharjoitukset on edelleen suunnitteluasteella (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty)

Ahonen on opiskellut elämää; käynyt agitreenjä ja tokokisoja katsomassa ja hengaillut kotikulmilla.Eka treffitkin sillä oli tänään kelpineiti Nalan kans. Leikki oli aikas rajua ja äänekästä eikä siinä paljon kosiskeltu vaan käytiin suoraan asiaan...

-tarja-

Ei kommentteja: