perjantai 4. syyskuuta 2009

Sataa sataa ropisee,

mutta se ei menoa haittaa -ainakaan metsälenkillä. Sisu on alkanut juoksuttaa Ahosta ihan kunnolla. Mukava katsoa ku ne juoksee kahestaan ihan täysiä. En tiedä antaako Sisu Ahosen voittaa vai onko se ihan tosissaan ku se juoksee A:n perässä ja huutaa!

Viime päivät ollaan saatu kulkea metsälenkeillä ihan rauhassa;-o Meinasi nimittäin jossain vaiheessa olla ihan liiaksi kulkijoita: päivänä muutamana sotilaspoliisi! pysäytti meidät ja keskustelun lopuksi halusi minun henkilötiedot -ja ei varmaankaan sillä ollut treffit mielessä;(

Ollaan myös tavattu metsänvartija (oltiin "eksytty" pururadalle ja koirat irti), mutta hän tuumasi vaan lopuksi "kyllä sä saat minun puolesta pitää koirat irti, onhan ne niin hyvin koulutettuja!"

Ja jos luulen asuvani kaupungissa, jonka lähimetsissä ei pitäisi olla mitään koiria isompia elukoita, niin väärin meni: päivänä muutamana ihan pikkasen isompi elukka halusi tulla samoille poluille. Nimittäin hirvi hyppäsi "ei mistään" ja paineli miljoonaa kohti pururataa... hohoijaa... siinä vaiheessa käännyttiin takaisin ja rämmmittiin suon kautta kotio.


"Saan sut kiinni... ihan kohta"


Pikku paimen vaanimassa.

-tarja-

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

On teillä ollut seikkailut : ))) !!!
Ahosen 6kk kuvaus muuten onnistuu viikonlopun aikanakin, jos....Kuusamon koskista selvinneenä jälleen kerran hengissä, olen päättänyt jäädä kaupunkiin - vesiurheilu riittää tällä erää ; )))

PirkkoR kirjoitti...

Teillä tuntuu olevan vilkas liikenne. Ja mistä sitä tietää jos vaikka saat treffipyynnön:-)

tarja kirjoitti...

No huh, toivottavasti ei tule treffejä! Oli se nimittäin niin tosikko mies.