keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Mitä jää viimeiselle kerralle

ku eilen oli aiheena pakkovalssi, sylkkäri ja suorasta putkesta kääntyminen. No näitä termejähän riittää harjoiteltavaksi.
Pakkovalssi onnistui kohtalaisen hyvin -kunhan taas kerran- muistan olla r-a-u-h-allinen. Ja nyt saimme myös sylkkärin tehtyä ja vielä molemmin puolin. Ja näihinhän pätee se sama vanha juttu, että muistan vaatia koiran kunnolla "käteen" asti. Ovelasti;)) Ahonen yrittää välillä oikoa, ku ne esteet vetää kuin magneetti pientä puoleensa. Yritä siinä sitt ite voittaa niiden esteiden vetovoimaa.


Tänään käytiin sitt kertaamassa. Ahoselle 1-6; niin ja tuo putkesta kääntyminen tehtiin ensin niin, että palkka oli odottamassa putken oikealla puolella. Hyvin onnistui;) SItt lopuksi keppejä, nyt JO ilman remmiä (6 keppiä ja palkka lopussa) hmm jännä juttu; se osaa ne eikä todellakaan jää minua odottamaan;)

Kirpun kans sitt koko rata. Kirppu sitt ei käänny putkelta tai siis kääntyy kahden-kolmen metrin päästä:-o Ja kolmosen pakkovalsissa sai olla tiukkana. Ja vielä perinteiset oletukset eli esteeltä 12 pongasi A-esteen ku minä olin menossa pakkovalssiin kolmelletoista -juu siis minä olin menossa;)

Sisu teki sitt parhaat kääntymiset putkelta hää oli kymppi hypyllä ku minä kyykin putken suulla. Sisun kans vielä kontakteja ja keppejä. Siinä missä Ahonen on kuitenkin aika lailla minun lähellä, niin Sisu toimii sitä paremmin mitä kauempana se on.

-tarja-

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Jotta näitä tekstejä ymmärtäisi pitäisi kait hankkia agisanakirja tai mennä kielikurssille...hmmmmm!
; )) ehkä me kuitenkin voitais mennä pentuagikurssille ensin, josko siellä oppisi pikkuhiljaa sitten tuota kieltäkin ajan kans : )) !
Terveisin Päivi ja Reeta