keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Ei puu ensi lyönnillä kaadu.

Nyt on yritetty ottaa tuo tottelevaisuuden opetteleminen ohjelmaan siis tokoilu. Arkielämässähän nuo on niin tottelevaisia: Sisu pärisee kaikille vastantuleville irokeesikampauksen kera ja vetää hihnassa ku pahainen kakara. Kirppu kävelee kyllä hihnassa niin sievästi, mutta ne vastaantulevat koirat;(  Ahonen taas haluaisi mennä moikkaamaan kaikki vastaantulevat ja ilmoittaa metsälenkillä, ku joku on mutkan takana. Ja tulee sieltä kuitenkin pois;)
Miksikö en käy remmilenkillä kaikkien kans yhtäaikaa....

Siis tokoihin:
Seuraaminen: Kestoa on yritetty pitentää, palkka edelleen perusasennosta. Juoksemista pitää harjoitella, otti viimeksi spurtit. Seuraaminen itsessään kohtalainen, vähän väljyyttä välillä. Enää ei tarvi niin paljon säätää lähdössä.


Kaukot: (maahan-istu)
Voin jopa oppia palkkaamaan -ehkä. Pitäisi muistaa odottaa se nanosekuntti ennekuin heitän palkan TAAKSE! Nyt kävi niin, että A ehti nousta istumasta ylös, koska palkkasin liian aikaisin.

Merkki:
Hää ehkä tietää tän jutun;) Hitto, tuleekohan palkka taas liian aikaisin;(


Ruutu:
Säätäminen lähdössä jatkuu, mutta toisaalta saan sen näin istumaan perusasentoon ennen lähetystä. Ja meni kaksi kertaa vasemmlta sisään??

Muista: katkaise virhe! Mieti palkkauksen ajankohtaa, voisin antaa A:n miettiä edes hetken!

-tarja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tuo seuraaminen ihan ok.lta.Merkin palkka hyvä....Jos menee ruudussa sisään vasemmalta..helpota taasen hetkeksi viemällä lelu koiran kanssa ruutuun...t tarja

tarja kirjoitti...

;)))Kiitos Kaima!