sunnuntai 14. marraskuuta 2010

jos käättöjärjestelmä jummii.Käätä sitä noppeesti kiehuvassa veessä ja sitte pakastimessa. Näätä sille, miten paljo huonomminnii sen asijat voes olla. Eeköhän tokene.

Tämä viikko on mennyt jotenkin sumussa, koskapa työnantaja oli sitä mieltä, että koirat saa levähtää tämän viikon. Mitä sitä turhaan, jossain välissä met pistetiin hanttiin ja on käyty ainakin metsälenkillä....

Viimeviikon lopulla otettiin irtiotto arjesta ja ajettiin Längelmäelle Lotta Vuorelan agikoulutukseen. Yöjyttiin ihan hotellissa ja Höyryllä ja Ahosella meni heti jutut yksiin. Varsinkin se vastaanottoserenadi aamupalalta palatessamme oli hellyttävä;) Siinä oli ideoitu lyhyessä ajassa ihan kelpo duetto.

Oli kiva katsoa muita kelpukoita ja parasta oli nähdä Ahosen veli Redy....hmm...on veljekset kyllä aikas lailla eri näköisiä. Mutta kiva ja reipas koira oli Redy.
Treeni itsessään oli ihan yes. Ahonen ehkä vähän jännitti, mutta hienosti toimi: istui lähdöissä paikallaan ja teki tekniikat hyvin siihen nähden, että minä en aina päässyt alta pois;) Elikkä taas tuli todistetta siitä, että minun pitäisi lähteä käännöksestä liikkeelle eikä jäädä seisomaan eteen!

Maanantain treeneissä oli aiheena kepeille "tökkäisyt". Nämä onnistui hyvin ja ku kerran treenin aiheena oli kepit niin Ahosen mielestä oli tosi siistiä etsiä kepit vaikka kunka pienestä välistä:

Tässä tehtiin 5-6 väliin valssi ja kuvittelin, että A-estehän on ainut vaihtoehto kutosen jälkeen..hah.. Ahonen painui kepeille. No tulipa treenattua leikkauksia kepeille;)


-tarja-

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Mistä sää Tarja vetelet noita hauskoja otsikoita :)! Ihanko ite keksiny :D?

tarja kirjoitti...

Juu ihan omasta päästähän nuo tunnelmat tulloo;)