tiistai 25. tammikuuta 2011

Passports, please. Jättäkää urheilu väliin, olkaa hyvä!

Ratatreenit jatkuu ja on se vaan hankalaa. Päivän sana -taas kerran- rytmitys. Eka kierros meni kyllä niin suurilla kaarroksilla, että meinasi seinät tulla vastaan ja sitt toisaalta ku minun liike loppu, niin avot;(

Vaikeuksia oli putkella 16, hyppy 8 ja putki 19 ja sen jälkeinen elämä. Kepeillä piti tehdä valssi, jotta sain Ahosen suoraan putkeen. Leikkauksessa ajauduin liian lähelle putkea jolloin herra ei voinut mennä sinne. 19 poispäin kännöksellä, mutta koskapa nämä putket takkuaa, niin taas olin putken juurella jolloin oli tosi kiirus valssiin ennen 21. Kasi hypyllä rytmistys piti olla kunnollinen ja ei niinkuin videolla näkyy, että hidastin jo seiskalle;( Mutta keinu on jo aikas hyvä.



Nyt alkoi olla jo urheilun tuntua treenissä, sillä meinasi tulla ihan lämmin...

-tarja-

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Täh...mun muisti taitaa pätkiä. Eilen piirtelin samaisen treenin kuvaa eikä mun muistissa ollut vitoshyppyä :) No onneksi se ei ollut oleellinen osa tätä rataa eli mun rata taisi olla yhtä estettä lyhkäisempi. Meille hankalin kohta oli rengas-pituus-putki. Joko piti juosta suoraan renkaalta putken väärään päähän tai sitten suorittaa pituus mutta livahtaa silti siihen väärään päähään...huoh.

tarja kirjoitti...

juu huomasin jälkeenpäin, että taisi tulla yksi hyppy liikaa...mutta ratojen piirtäminen ei ole vahvin lajini -eikä niiden suorittaminen;)