tiistai 17. toukokuuta 2011

Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki. Lupaan sinulle sen, että pilsneriä en ota enää ikinä!

Juuri kun pääsin kehumasta Ahosen kontakteja, niin mitä tapahtu: ne on unohdettu, hukkaan menneet yön aikana kadonneet, piilotettu tai jopa varastettu.
Viimeviikkoiset viikkotreenit meni hienosti. Tehtiin jopa 0-rata ja ne kontaktitkin meni tosi hyvin. Viikonloppuna käytiin yhtenä päivänä Lee Gibsonin koulutuksessa. Tosi mukava ja kannustava kouluttaja, joka toimii maassansa jossain working-puolella ei siis FCI:n alaisessa järjestössä -kait:-o

Samat asiat kuin täällä: ennakoi, kerro koiralle etukäteen mitä tapahtuu, työskentele aktiivisesti käännöksissä. Hänen in ja out-ajattelunsa ei minulle oikein auennut, mutta pitää miettiä. Esim. eka yrityksellä A-esteen jälkeinen kulma hyppy meni toosiii pitkäksi ja tähän kohtaan hän halusi sen "katso minua" = in ja sen jälkeen lähetys=out hyppy ja kepit. Ja minähän yritin, mutt ei se ihan oikein mennyt, mutta kaari pieneni. Eka radan alussa Ahonen näyttää parasta osaamistaan lähtötilanteessa;-o
Juu ja toka hyppy menee pitkäksi molemmissa, mutta se ei ollut harjoittelun aihe;) Ja nyt ku katson kontakteja ei A täysillä tule alas, mutta tulee kuitenkin.

Eilissä treeneissä kontaktit oli sit ihan höpöt, ensin puomin laskevalle osuudelle laamailemaan ja sama A:lla. WHAT! No vähän otti kupoliin siis tosi vähän.Yritin siinä palkata kaikki kontaktit, kun sain kaverin oikeaan paikkaan, mutta ei siitä ihan huippu fiilis jäänyt kummallekkaan. Se on sitt niin, että pitää muistaa palkata kontakteja tiheydellä x eli seuraavat treenit niin, että palkka on valmiina.
Itseasiassa nyt meni kaksi kertaa, että palkka ei ollut valmiina...hmm..

-tarja-

2 kommenttia:

Päivi ja tytöt kirjoitti...

Lähtötilanteesta tuli sitten huippuvarma sen alun karkailuyritysten jälkeen ;)

tarja kirjoitti...

ja vielä varmempi, jos sinä olet radan reunalla;)