tiistai 5. heinäkuuta 2011

Ei lopu hyllytilat tästä huushollista...

Kokkolasta niitä tuli taas lisää. Eka rata Jämsän agirata, jossa Ahonen "karkasi" A:lle. Täytyy myöntää -taas kerran- että en edes yrittänyt kääntää;( Kepeiltä tuli kesken pois ja sitt piti jo vähän komentaa siis minun ja loppurata oli hyvä.
Toka rata Siimeksen käsialaa ja tähän rataan olin tosi tyytyväinen. Taas Ahonen tuli kepeiltä pois ja nyt päätin, että ne tehdään loppuun asti. Hohoijaa siinä vierähti tovi... jotakuin 25 sek! Mutta rata taas muuten tosi hieno. Mutta meidän eka tulos;-o
Nyt on sitt treenitauko ja tosi tauko onkin, kun todellinen kesälomaflunssa yllätti ja vei äänen mennessään. Tosi mielenkiintoista yrittää keksiä miten saa huomion koiriin, kun ei pysty ääntä päästämään;) Koirat on opetettu polulla odottamaan, kun menemme pururadan yli. Net jää odottaamaan silleen aikas kauas ja tulevat vasta luvalla "tule" hmm ääntä ei tuu... varsinkin Sisu ja Kirppu seisoo ku tatti... sai siinä huitoa ja lopulta hakea ne sieltä matkaan.
Eilen olin vissiin jo niin tokkurassa, että unohdin Ahosen pihalle...hitto siellä se seisoi terassin oven takana ja ei päästänyt ääntäkään...enkä edes kehtaa sanoa kauanko se siellä oli.

-tarja-

Ei kommentteja: