perjantai 1. elokuuta 2008

Metsässä voi olla paljon "ystäviä"

Vuorossa jälki- ja esineruutua kera miljoonan sääsken;( Täytyy myöntää, että kärsivällisyys ei ollut aivan paras mahdollinen tuossa hyttysparvessa -ja helteessä.

Ensin esineruutua Kirpulle. Edelleen rajatulle alueelle valmiiksi esine...hyvin lähti ja perille asti... aikansa etsittyään?? tuli pois apua pyytämään. Siinä sitt seisoskeltiin ja ihmeteltiin, että mitähän täällä pitäisi tehdä. (tässä vaiheessa ne sääsket hyökkäsi!ja oli pakko luovuttaa odottaminen) No sitt mentiin yhdessä syvemmälle metsään ja löytyihän se sieltä lopulta. Eli pitäisi saada enempi luottoa siihen, että kyllä se siellä on, jotta ei luovuttaisi kesken kaiken. Mutta kaiken kaikkiaan kuitenkin reipas koira: lähti aina uudelleen hakemaan ja löysi lopulta esineen.

Sisun esineruutu oli tällä kertaa löytämistä eli käveltiin yhdessä ruutuun (tai oikeastaan Sisu juoksi ympäri metsää) ja lopulta kuitenkin nokka osui esineeseen ja sain kehuttua esineen suuhun ottamisesta.

Jälki meni sitt sellaisella vauhdilla, että kepit jäi metsään. Eli en osannut toimia liinan kanssa. Liina ei pysynyt tasaisena vaan se meno oli aika nykivää. Mutta jana meni hyvin ja into jäljellä oli kova:)

Hengissä selvittiin vaikka tosiaan ne sääsket meinasi tehdä meistä lopun. Talvella seuraavat treenit!

-tarja-

Ei kommentteja: