sunnuntai 31. elokuuta 2008

KAS:n agikisat

Lauantaina käytiin Kirpun kans seuramestaruusjahdissa ja jahdiksihan se jäikin. Alkoi niin ottaa kupolista, ku eka rima kolahti maahan, ettei sen jälkeen oikein sujunut mikään. Juu juu, ei saisi vaikuttaa, mutta...
Ohessa vidionpätkä alkutilanteesta, jos joku viisas näkisi miksi rima tippui...eihän se mihinkään vaikuta...mutta olisi joskus kiva laittaa joku virhe koira piikkiin;-o Sitt ku toinenkin rima tuli alas (joka kyllä selkeesti on minun moka -myönnetään), päätin palkata koiran puomille ja ottaa hyl.Toinen rata ihan kohtuu hyvä suoritus, jonka tuloksena yksi virhe -arvatkaa mikä- no rima tietenkin.

Sisullekin olisi ollut tarjolla möllirataa, mutta en ihan uskaltanut, kun sen palkkaaminen on vielä vaiheessa;-o-tarja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai virheitä koiran piikkiin - ei muuten onnistu :o)
Sähän lähdit liikkeelle juuri kun Kirppu oli ilmassa riman päällä - en tiedä videosta työnsitkö putkeen vai oliko suora linja. Ja siks toiseks Kirppu oli jätetty niin lähelle rimaa, ettei se voinut ponnistaa kunnolla ennen rimaa, hypyn lakikorkeus oli varmaan metrin riman jälkeen. Kelaappas videota ees-taas, miten se ei oiken tiennyt miten voisi kelata vauhtia ennen ponnistusta.
Tämä on näitten avoimien blogien vika että näsäviisaat eteläsuomalaiset kirjoittelee niihin ;o)
Mee vaan Sisun kanssa mölliradalle, mut meet vaan fiilisteleen ja diivaileen ja piupaut välität mitä muut ajattelee siitä - ei paineita!

Tarja kirjoitti...

Kiitos kommentoinnista näsäviisaalle
eteläsuomalaiselle, joka näkee asiat aivan väärin;-D

-tarja-