sunnuntai 25. tammikuuta 2009

pakkasrallissa

Kisojen saldo: huono 0, hyvä 5 ja aika hyvä hyl. Olisihan se ollut kiva saada ne hiivatin tuplat, mutta oikeesti olen aika tyytyväinen toka rataan. Tuomarina Jämsä, jonka ihanneajat ovat aika tiukat, olikohan eteneminen nytkin 3,8. Radalla A kaksi kertaa sekä puomi ja keinu, joten ei me kauheen kauan kontakteilla hiippailtu, koskapa päästiin rata alle ihanneajan. Harmittavasti vetäsin yhden riman alas, muuten rata meni ihan suunnitelmien mukaan.
Kaksi muuta rataa oli Savikon käsialaa. Eka rataa katsoessa meinasi tulla hiki pintaan jo radan reunalla, näytti nimittäin niin kimurantilta. Muistikuva tällainen:

No ei se lopulta ollut niin vaikea. Minun ohjausvirhe tuli 6-7. Kutosella oli takoitus tehdä jaakotus, mutta koira ei jotenkin osunut vasempaan käteen käännöken jälkeen, joten jouduimme hiukan erimielisyyteen oikeasta suunnasta. No onneksi muuri löytyi ja päästiin taas yhteisymmärrykseen esteiden suoritusjärjestyksestä. Siis 0-rata sijoituksesta ei tietoa;-o

Hyppyrata oli taas vähän erityylinen, mutta haastava. Loppusuoran putken ohitus koitui monen koirakon kohtaloksi. Meidän tiet erosivat jo vähän aikaisemmin:Tässä piiretty radan loppu eli 4-7 oli hiukka hankala. Minun briljantti idea oli taas jookottaa vitosella, mutta enhän minä sinne ehtinyt ikuna, joten Kiukku hyppäsi kutosen. Mutta hyvä, että tekee omia ratkaisuja eikä ihan ole kädessä kiinni!

Uusi keinotekonurmi pohja junkohallissa oli kyllä tosi hyvä, ei luistanut eikä lipsunut;)

-tarja-


Ei kommentteja: