maanantai 12. tammikuuta 2009

Puuhasteluja viikon varrelta

Miten se tuntuu, että talvella koirat ei saa tehdä mitään...Mutta itse asiassa onhan tuota käyty liitämässä useampana päivänä. Pakkaspäivinä käytiin ruokakipon;) kanssa lämpimässä hallissa ja niinhän siinä kävi ettei Kirpun tarvinnut syödä Sisun ruokia. Hallilla oli yhtä aikaa pari bc:tä ja nämä oli sitt niin kiihyttäviä ettei Sisuun taas saanut mitään kontaktia radan reunalla. Hitto ei toiminut mitkään pelit! Testausmielessä mentiin suoraan lähtöön ja tehtiin radan pätkä. Ei minkäänlaista väistämistä ja vautikin kohtalainen. Hmm... kumma elukka;)

Kirpulle kontakteja eli yritän saada niihin vauhtia lisää. Lauantaina Kirpulle omassa hallissa ratatreeniä 24 esteellä. Yksi rima halusi tulla alas muuten ihan kelpo suoritus. Takahautkin meni hienosti.

Ja sitt vielä tänään activen hallilla ratatreeni 23 estettä Kirpulle. Nyt ei mennyt ihan putkeen eka kerralla taisi kaatua radan puolessa välissä niihin aina niin vaikeisiin välistävetoihin. On se vaikeaa;(

Sisukin sai lopuksi mennä. Aluksi piti ärähtää sille, kun piti alkaa ensin Åkea tuijottamaan. Ruokakippo Kirpun lähettyville ja ajattelin antaa sen Kirpulle, jos Sisu väistää lähdössä. No eihän se väistänyt vaan lähti ihan kohtuu hyvin. Kahdeksikon pyörityksessä vastaan tullessa ei muka pystynyt hyppäämään. Tässä olisi pitänyt heti aluksi sanoa, että "ei kelpaa", mutta otin kuviota vaan uudelleen ja sain sen onnistumaan. Eli nyt pitäisi osata nostaa sitä kriteeriä oikeassa suhteessa ja uskaltaa sanoa, jos juttu ei mene niin kuin pitäisi!

Lopuksi keskustelua: ensin Sisu jäi aijaamaan minun ympärille (hitto se tekee sitä jo niin, etten minä edes huomaa) no komensin sen viereeni maata(heti kun älysin;)) ja kun se siihen rauhoittui annoin luvan mennä ruokakipolle.

Joten onhan tässä jonkin verran puuhasteltu, mutta onko opittu mitään, niin se on jo toinen juttu;-o

-tarja-

Ei kommentteja: