keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Agia

Martinniemessä. On se ihme paikka, vaikka matkaa ei ole ku vajaa 30 km, niin siellä paistoi aurinko ja mittari näytti 20 -plussaa;)

Anyway Sm:stä sai taas ideoita treenaamiseen. Tehtiin maxien hyppyrata. On ne vaan päteviä tekemään nuita ratoja -siis ne tuomarit. Meillä matka kaatui keppien vieressä olevaan putkeen...hö tyhmä ohjaaja, joka ei ohjaa vaan olettaa. Toinen vaikeus oli okseri ennen putkea. ELi "kirppu" ennen okseria sai koiran kääntymään ennen hyppyä... hmm ... no takaaleikkaus käänsi Kiukun hyvin putkeen päin... tämä tietenkin aiheutti sen, että jäin aikas lailla jälkeen, kun piti vetää oikeaan päähän putkea, mutta loput kaksi estettä onnistui kuitenkin. Hyvä treeni.

Ahonen jatkoi siivekkeisiin tutustumista: putki ja kaksi hyppyä ensin suorassa linjassa ja sitt vielä siirrettiin hypyt kulmaksi. hui! hassua! Lisäksi harjoiteltiin sylkkäriä, poispäin käännöstä ja valsseja;)) Eli Ahonen seurasi kättä, jossa on makkaraa...hihii taitava koira. Ihan pikkiriikkisen!! tuota ääntä on liikaa. Meinaa nimittäin komentaa = HUUTAA aikalailla ja näyttää siltä, että minun pienet reisi-ja pakaralihakset ovat kohta enempikin vaarassa.

Ja sitt ku kaikki oli hikoillut tarpeeksi, niin Sisu pääsi uimaan. Ja tähän hommaa ei tarvi Sisua houkutella;)

-tarja-

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Joko sitä saa noin pienelle alkaa opettaan agia? Meijän neitikin voisi sitten jo tälle kesälle päästä treeneihin ; ))) , vai?