keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Sitä sun tätä...

Loma, eikö sitä silloin pitäisi olla aikaa treenata? Jotenkin aika menee johonkin ja huomaa, että koirat ei ole tehneet mitään. Tai onhan ne tehneet jotain, jos ei muuta niin seuraavat koko ajan perässä ja toivovat varmaan, että menisivät ihmiset töihin, jotta sais joskus nukkua;)

Ahonen on välillä päässyt agikentälle (kun on kenttä sattunut matkan varrelle). En tiedä miten olen Sisun ja Kirpun saanut oppimaan agin saloja, kun tuntuu, että en osaa opettaa mitään Ahoselle.

No nyt on edelleen tutustuttu siivekkeisiin, viimeksi tehtiin "bermudan kolmio". Ensin eka hypyn jälkeen makupalakuppi ja sitt kahden jne. Hyvin kakara hokasi ja alkoi jo hakea esteitä. Mutta on se vaikeaa, ku se hyppii ja huutaa ja repii lahkeista -hohoijaa- ole siinä sitt ite rauhallinen.

Istumisen pitkittämistä ollaan harjoiteltu ruoka-aikana -malttaa jo ottaa nanosekunnin mittaisen katsekontaktin;) Maahan menot edelleen käden avulla kuten seuraaminenkin imuttamalla. Jossain??? vaiheessa pitänee päästä tässäkin asiassa eteenpäin.

Jalkapallo on saatu lainaan ja matotkin on tampattu;))

Laumajärjestys on edelleen sama: Kiukkua voi kiusata ja Sisuakin ihan vähän ohi mennessä. Siis Sisu on edelleen sitä mieltä, että tuon penikan voisi palauttaa siitä ei ole mihinkään. Mutta mitään rähinöitä ei ole ollut;)

-tarja-

Ei kommentteja: