keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Sitä sun tätä2

Aktiviteetit jatkuu edelleen aikalailla uimisen merkeissä. Sisu voisi vaikka asua vedessä ja hakea keppejä ja leluja kokoajan. Useammalla kerralla olemme saaneet seuraksi Päivin Nalan ja flatit. Hyvin menee jutut yksiin koirilla. Eilen rannalla oli sitt enempikin porukkaa ja meinasi aivan hajota meidän lauma ja taisi hajotakin... ainakin Nalalla oli lysti;)) Onneksi ehdin saalistaa Ahosen kiinni ennekuin "kemut" alkoi.


Lysti niillä oli, vaikkei ilmeet ihan siltä näytä;=D

Tokossa ollaan siirrytty seuraavalle asteelle ja se onkin huima nousu;) Nyt pitäisi osata nostaa käsi jo etureiteen kiinni seuraamisessa... aivan kamala vaatimus, siis minulle... oikeastaan se onnistu aikas hyvin ja sain Ahosen jopa pysymään jalassa kiinni hyppimättä. Ja sitt pitäisi vielä muistaa malttaa antaa koiran vähän aikaa miettiä eikä höseltää itse kokoajan -hohoijaa vaikeaa.

Uutena asiana tuli RUUTU -hö tuommoselle pikku rääpäleelle;) No hyvin juoksi ruutuun, ku siellä oli lelu ja hassu otus jäi sinne vielä sillä leikkimään eikä lähtenyt rallattelemaan pitkin kenttää. (minkä se teki agitreeneissä jokunen päivä sitten).

Reipas penikka, jolla painoa jo 11.5 kg.

-tarja-

Ei kommentteja: