keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Ja sitt rataa


Eli nyt oli vuorossa harjoitella aikaisemmin opeteltuja juttuja radalla. Ensin 1-4, jossa piti mennä vastaanottamaan kolmosen viereen ja mennessä merkata eka hypyt koiralle. Hmm... Ahonen ei oikein hokannut merkkausta, vaan tuli lähdöstä suoraan minun luo;) No sitt laitettiin makupalakuppi kakkosen ja kolmosen väliin ja vielä merkkasin sen laittamalla namin kuppiin ja niinhän se sitt aukeni ja hyvin meni kääntyminen ja putkeen lähetys.

Toinen harkka 1-10 olikin mukava. Eli lähdössä putkeen lähetys ja kolmoselle twist ja nelonen valssi ja 8:lla niisto. Muuten meni hyvin, mutta ennakoinnit -myös niisto aiheuttaa Ahoselle räksytys-reaktion. No jätin namit ja suhinat pois ja niistossa makupalakuppi siivekkeen vieressä ja nythän pienen oli helpompi tehdä töitä.
Ahonen lukee minua niiiiin hyvin ehkä vähän liikaakin?? joten minun pitää olla niiiiiiin tarkkana käsien ja liikkumisen kanssa ja kun vauhtiakin on ihan kiitettävästi, on se välillä tosi työlästä.

Namipalkat kädestä pois ja kuppipalkka aina johonkin kohtaan. Ja näinhän me ollaan tehtykin, mutta näissä tekniikkatreeneissä käsipalkkaus on ilmeisesti jäänyt päälle!

-tarja-

Ei kommentteja: