keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kuulumisia viikon varrelta

Eilen agitreeneissä oli aiheena poispäinkäännöt ja takaaleikkaus. Ahoselle teki tiukkaa tulla "käteen" kunnolla. Ei muuta ku namipalkkaa kädestä ja juuri vastakkaisesta. Se vaan olisi niin mukava mennä ja kaahottaa esteillä, että pitää räksyttää ja kommentoida ku pitää pysyä lähellä.
Ei maar aikas hyvin malttaa, kun vaan vaatii loppuun asti.
Takaleikkauksiin otettiin avuksi makupalakuppi. Mutta on se hassu otus, ku se ehtii kokoajan tuijottaa minua ja sitt vielä suurinpiirtein osuu esteille;)

Pujottelua ja kontakteja otettiin sitt väliajalla. Kepit on melkein pystyssä ja palkka keppien päässä sekä remmissä mennään vielä. Samoin kontakteilla makupalakuppi ja remmi. Kontaktilla jo malttaa odottaa vapautusta hyvin ja katse on -yllättäen- palkalle.

Niin ja tokotreeneissäkin ollaan käyty säännöllisesti kerran viikossa. Ne on hyvät häiriötreenit paitsi että A ei kyllä muista häiriinny;) Täysillä tekee töitä ja väliajat etsii makupaloja kentältä;-o

Kirpun kans ollaan käyty tekemässä ratatreenejä ja sunnuntaina on tarkoitus käydä testaamassa pysytäänkö radalla järjetyksessä vai mennäänkö solmuun.

Sisu on keksinyt uuden fysiikkatreenin: otetaan sängyn päältä vauhtia ja juostaan ympäri asuntoa (laminaatilla) testataten abseja ja huonekaluja väistellen. Ahosta ei tarvi kahta kertaa tähän treeniin houkutella.

-tarja-

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Huh, huh!! Kaksi koiraa villiintyy sisätiloissa, meillä kun yksi villiintyy juoksemaan niin syrämmestä ottaa joka kerta, että mikä pysyy ehjänä ja mikä ei....toivotaan että koira ainakin! : )))
Rapsutuksia kolmikolle!