torstai 28. tammikuuta 2010

Mihinä se kesä on!

Ärmätti sentään, ku nämä pakkaset on ihan syvältä. Tuossa viimassa ei pysty kukaan olemaan ulkona, vaikkakin Sisu ja Ahonen pystyy. Niitä ei yks pakkanen lannista.
Mukavia spurtteja ottavat välillä. Jännästi niillä on erilainen tyyli juosta; A juoksee tosi matalana korvat päätä myöten ja Sisulla taas on korvat pystyssä ja sillä vaan takajalat lentää;)

No eilen päästiin Ahosen kans taas treeneihin -ja ei palellut;) Hyvät treenit, jossa aiheena eteneminen. Sopivasti käyrän väärää esteiden hakemista ja palkka aina valmiina odottamassa. Takaleikkauksetkin onnistui. Lähtöjä otettiin ruokakupin kans erikseen, hyvin toimi. Puomi on aikas hyvä, hää menee sen hyvällä vauhdilla loppuun asti ja odottaa lupaa lähteä:) Remmi alkaa kohta olla haitaksi, koskapa en ihan pysy vauhdissa mukana.

-tarja-

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Joo, aika rankasti alkaa ketuttaa olosuhteet ja miksi juuri nyt kun on talvipentu kotona kasvamassa nopeasti yli parhaan sosiaalistamisvaiheen. No, onpahan taas jotain mitä käyttää tekosyynä, kun siitä tulee ihan kaheli:)