torstai 18. helmikuuta 2010

AD-treenit

Eilen otettiin aluksi estetreeniä:kepit,pöytä -hö, mikä este se on ja kontakteja. Met haluttiin kommentteja keppeihin, ku minun mielestä A on liian pystyssä. No ei kuulemma ole ja varsinkin ku tehtiin muutama toisto (12 keppiä) ilman remmiä, niin varmuus kasvoi ja sitä myötä koirakin painui hiukan alemmas. Ja sitt Mikko halusi nähdä pujottelun hypyn kautta -haa en ole tehnyt sitä vielä ikuna- ja niinhän se kelpieläin hyppäsi ja pujotteli -kummallista. Siis pitäisi välillä mennä asioissa eteenpäin eli sovittiin, että ku A on kaks vuotta, niin Mikko muistuttaa, että hyppyjä voi nostaa JO 45:een!

Rataharjoitus näytti jotakuin tältä:

Me tehtiin rataa pätkissä: eka pätkä palkattiin päällejuoksua. Aluksi A oli sitä mieltä, että en jouda/pysty/halua tulla palkalle??? Suurin haitta olin taas minä;( mutta kun saan itseni toimimaan, niin A:kin tekee hyvin.
Seuraava pätkä muuten hyvin, mutta 10 hypyn löytyminen oli aluksi työlästä ja tässäkin koiruli ei mennyt suoraan palkalle, vaan kääntyy kympiltä kasi-hypylle. Taas toistolla ok. Ja en siis tehnyt valssia ennen kymppihyppyä vaan vekki/sivukäännös oli treenin aiheena. Ja nämähän on meille vaikeita.

On se reipas koiran pentu;-o

-tarja-

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

(pikkuhuomautus vaan, rva hyvä; se ei suinkaan ole enää PENTU vaan NUARI MIÄS :)

Päivi kirjoitti...

Kyllä sen täytyy olla PENTU koska Nalakin on edelleen pentu (on kuitenkin muutaman päivän Ahosta vanhempi) - niin ainakin mä itselleni uskottelen. Se pentuna oleminen sallii niin paljon enemmän koheltamista ;)