torstai 11. helmikuuta 2010

Aksaa

Edellisen viikon treeneistä sisuuntuneina oltiin Ahosen kans nyt tosi päteviä. Varmaankin asiaan vaikutti sekin, että Ahosen ensi ihastus, rinsessa Nala-kelpie kävi laittamassa A:n pään ihan pyörälle;-o Siinä pois lähtiessään kävi kuiskuttelemassa jotain loitsuja ja A oli jo sen näköinen, että astun tuon justiinsa ja koskapa jostain syystä en antanut sen tapahtua, niin johonkin se energia piti purkaa. Muutenkin A on nykyään sitä mieltä, että kaikki tytöt on tarkoitettu hmm.... johonkin käyttöön.

No rata mentiin kahdessa pätkässä tai kolmessa; ekaks oli tarkoitus päästä neloselle ja eka kerrallahan koiruli pujahti muurilta lähimpään putkeen. No sitt saatiin homma kulkemaan ja nelonenkin löytyi Jee!
Seuraavaksi oli tarkoitus päästä kasi putkeen, niin että kutoselle päällejuoksu ja sitt pieni vekki: periaatteessa hyvin, mutta mulla pikkusen kiire joten päällejuoksu ei oikein hyvin onnistunut, mutta vekki ok ja oikea putkikin löytyi.
Viimeinen pätkä meni muuten hyvin, mutta nuo kädet pyörii ku hyrrä ja ihmeellisesti heiluu=huitoo vähän sinne päin.... hiisi vieköön. Siis tarkoitus oli tehdä 15 esteellä jaakotus ja palkata käännöksestä. Hyvin ennakoi, mutta esteen ylitys oli hiukka työlästä = räyh!, räyh! RÄYH!!!

Hyvä treeni;-)

tarja

2 kommenttia:

Nala kirjoitti...

Käydään vielä ens viikolla kuiskuttelemassa ;) Sitten palataankin taas tiistai-iltojen treeneihin.

tarja kirjoitti...

Jihaa! Tiedossa siis hyvät treenit;)