keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Näytelmäharjoituksissa

Jos oscarit jaetaan tämän illan perusteella, niin meille ei taida jäädä edes pienen pientä sivuosaoscaria.

Hmm...otetaan vähän kesken kasvuinen  kelpiekoira ja viedään se näytelmätreeneihin ihan silleen kertomatta sille mitään. Ja jos halutaan lisäjännitystä asiaan, niin kannattaa valita kenttä, joka on agikentän vieressä. Ensimmäinen puoli tuntia meni silleen Ahosen haukkua kuunnellessa ja minä yritin saada siihen jonkunlaisen yhteyden -huonolla menstyksellä. "Ja sitt koirat ympyrälle ja juoksuun! "Juu kyllähän siinä juostiin, mutta ei varmaankaan mitenkään näyttävästi: "jihaa, tuolla on joku suursnautseri, haa tuolla on hovavart, ja mikä ihana partacollie tuolla takana...." "Ja sitt tulkaa esittäämään koiranne seisomisasennnossa." Seisominen on joskus NIIIN vaikeaa. Mutta ensimmäisen puoliskon jälkeen homma alkoi tuntua paljon paremmalta, mulla olikin koira jonka kans olin näissä harjoituksissa;)

Luojan lykky että mentiin näihin treeneihin ja aiotaan käydä vielä muutama kerta ennekuin uskallamme lähtä ihan virallisesti näytille. Btw Ahosella oli kyllä lysti se nauroi kokoajan niin, että kaikki! hampaat näky varmasti kaivolta kotia asti:-)

-tarja-

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Vai että ihan oikeesti näytille aiotte mennä, hieno juttu! Mutta ehkä sitä nauramista kannattaisi kuitenkin hiukan hillitä näissä koiramisterkisoissa, tuomarit voi olla aika huumorintajuttomia joskus:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ihan noin huono ollut...minusta se välillä seisoi ihan asiallisesti..mutta muista ne vaatteet:))t tarja m.

tarja kirjoitti...

Juu kouluttajakin sanoi, että näyttelyssä koirat ei saisi haukkua;-o
Ja ei A todellakaan ollut huono, se oli vaan niin pihalla, että mitä hittoa täällä tehdään, ku ei tehdä mitään ja kavereita olisi vaikka kuinka. Hö vaatteet: verkkarit ja lenkkarit on hyvä!