maanantai 21. kesäkuuta 2010

No jos on pakko p...kle, niin mennään sitt ..tana!

Tuumasi Ahonen ja meni keinua;) On se kyllä hassu otus sillä on asenne niiiiiin kohdallaan.
Viikolla otettiin Sarin avustuksella vauvakeinua niin että Sari piti keinua jolloin se vähän paukahti kenttään. Tämä meni hyvin, kunnes keinu sanoi virkaehtosopimuksen irti ja hajosi Ahosen alle. Voi tsisus, mutta heti perään mentiin uudelleen niin että keinu oli siinä makuu asennossa.

Eilen koiruli kävi niin kierroksilla keinutreenissä, että meinasi karata sinne yksin. Otettiin sitä kokonaisena, minä pidin vain poistulo päästä kiinni. Pikkusen himmasi puolessa välissä eli seuraavalla kerralla juoksutan sen päähän asti ja lasken keinun vasta sitt  alas. Toinen oli niin taitava: juoksi ja huusi patukka suussa ympäri hallia, aina kun oli suorittanut keinun. Väliin otettiin vähän rataa ja aikaslailla kakara purki itseään esteisiin. Meni silleen tautisella raivolla. Hohoijaa, mutta lysti oli!

Sisukin pääsi synttärilahjaksi kesän ensimmäiselle jäljelle. Jälki oli vain vajaa tunnin ikäinen ja kepeiksi jätin palloja ja patukoita.Jana hyvin ja kaikki esineet ilmaisi -yllättävää;) Mutta jälki sinänsä oli liian helppo. Pitäisi olla viitseliäisyyttä tehdä kunnon jälkiä -ainakin pari tuntia- jotta Sisu saisi tehdä kunnolla töitä. Jännä juttu sekin, että nuo koirat muistaa nämä jutut: hirvee huutaminen alkoi kuulua autosta ku lähdin tekemään jälkeä.

Kirppu treenasi agia myös. Tarkoitus oli pysyä kokoajan esteiden "sisäpuolella". Vaikeinta oli saada Kirppu löytämään 9 putki. 13-16 olin tosi tyytyväinen, koskapa sain sylkkärin onnistumaan  hyvin ja ehdin tekemään poispäin käännöksen putken jälkeen. Ja ei se twistikään 6-hypyllä ollut huono;)

Hyvä treeni!

-tarja-

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ensinnäkin paljon onnea Sisu-sittiäiselle synttäreiden johdosta!!! : )))Toiseksi Oikein mukavaa ja vähäsääskistä Jussia!!!!
Kolmanneksi kivoja treenejä jatkoonkin! : )
toivovat Päivi & Reeta

Minnis kirjoitti...

Tervehdys juhannusuiskentelijoille täällä tein blogissakin! ;) Luisteltiin sitten siitä Hailuodon turistikeikasta ja uitiin ja grillattiin senkin edestä. :D

tarja kirjoitti...

Nuo Novan korvat on kyllä maailman parhaat!
Hailuodossa oli kivaa, niin kauan ku aurinko paistoi;) Oli lääniä juosta ja uida.