maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pikkuinen Nelli, sängyssä kelli. Katseli unta, unessa näki hän lunta.

Kävimme eilen koko porukalla treenimässä ihan perusjuttuja -mitä se sitt onkin. Kaikki koirat hallissa. Hassu juttu: Sisu piti meteliä, ku Kirppu meni ja Ahonenkin yritti kommentoida, mutta vain Sisun menemistä, niin ja Kirppu tietenkin kommentoi kaikki!

Sisu on kyllä taitava ja niin ihanan pehmeä ohjattava. Se ohjautuu pienestäkin vinkistä ja irtoaa kyllä komeasti ja osasi jopa päällejuoksun;) Meidän sisunautti.


Kirpulle myös irtoamisia ja etenemistä. Taitava Kiukku, jonka liitämiset alkavat olla nautiskelua ja jäähdyttelyä. Yhdet kisat on suunnitelmissa ja ehkäpä sen jälkeen alkaa ansaittu vapaa-aika.


Ahonen -hmm- ei ole pehmeä ja helppo ohjattava... sen kans pitää olla kokoajan kuin "kuilun partaalla". Irtoaminen on aina välillä hakusessa -se on se minun rytmitys, joka ei ole kohdallaan. Päällejuoksu Ahoseltakin hienosti ja paikallaolot rennosti;)


Kuva: Minna Isokoski

Ja jäähdyttelyenkillä saatiin kunnon vesisade niskaamme...tänä aamuna oli syntynyt uusi sukupolvi sääskiä...hitto niitä oli miljoona...hohoijaa talvea odotellessa.

-tarja-

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Mahtava ilme Ahosella, hyvä tilannekuva!!!