keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ahonen tokokurssilla

Kirppu kiittää ja lupasi olla meidän passipoliisina vielä seuraavat kahdeksan vuotta!

Ahonen kävi lauantaina sbcak:n tokokurssilla, jonka vetäjänä oli Hanna Helminen Jyväskylästä.
Kiva porukka ja mukana myös kaksi muuta pentua.

Ahosen kans otettiin noutoa -yllättäen. No samoilla linjoilla suositteli jatkamaan eli kahden lelun leikkiä ja välillä makupalakupilla. Hitsi, että kissanruoka sai penikan ihan sekasin;) Hyvin tuli lelu takasin! No toisaalta penikka oli ihan mallioppilas eikä esittänyt lelun omimisrituaaleja Hannalle ollenkaan -on ne ovelia.

Sitt halusin seuraamisen jatkamiseen vinkkejä. Mehän olemme vaiheessa, että minun käsi on aikaslailla etureiden yläosassa (onkohan tuo anatomian oppikirjassa) ja A seuraa tosi hyvin. Pikkusen Hannan ajatukset sotki, mutta taidamme jatkaa valitemallani tiellä. Hannahan haluaisi käden olevan esim. treeniliivin helmassa kiinni ja palkkio tulee aina siitä. No anyway nyt liikutan kättä vartalon vieressä ylös ja alas ja toivon;) että Ahonen ei ala hyppimään. Ja eihän se ala vaan pysyy tosi hyvin paikalla no ehkä liian edessä, ku minä en aina muista palkata oikeassa kohdassa;(


Palkka tulee liian edestä;(


Aikas hyvä;)
Lisäksi kokeilimme ohjattua noutoa makupalakupeilla ihan yes juttu. Ja saimme vinkkejä tunnarin opettamiseen eli opetellaan vain haistelemaan, helppoa ku heinänteko;=D Hohoijaa!

Niin ja se mikä jäi mieleen ja pitäisi muistaa jatkossakin eli nämä kaikki tokoliikkeet on leikkejä, joita koira haluaisi tehdä minun kanssa!

Kiitos Katjalle (Sulkala) kurssin järjestämisestä ja hienosta treenipaikasta kuin myös kuvista.

Tänään on luvassa Turkulaista agikoulutusta Ahoselle. Mielenkiintoista lähtä kuuntelemaan miten Rauno opettaa pentuja.

-tarja-

Ei kommentteja: