torstai 20. elokuuta 2009

Tokokatselmus Ahoselle

Seuraaminen -vitsi se osaa seurata:) Nyt pitää alkaa liikuttaan käsiä normaalisti.
Piirrettiin maahan kartta, jossa oli käännöksiä ja suoria pätkiä. Tosi hyvä treeni, minä jouduin seuraamaan viivaa, jolloin en ehtinyt katsomaan koiraa kokoajan ja se sai tehdä rauhassa töitä. Ja sehän teki! Käännökset hyvät, paikka hyvä, taitava kakara.

Seisominen: ja sehän jää seisomaan, vaikka jatkan matkaa;) Jatketaan edelleen niin, että suora palkkaus x 10 ja 2-3 x niin, että palkka tulee kahden tai kolmen askeleen jälkeen. Suora palkkaus= palkka heitetään koiran taakse heti sei-käskyn jälkeen. Pikkusen on hankala nähdä pysähtyminen, kun itse jatkaa matkaa, mutta kuulemma se pysähtyy tosi hyvin.

Sitt uusi leikki, merkki: Käyn vain näyttämässä, taputtamassa maata merkin takana ja menen takaisin koiran viereen ja annan sen mennä merkille... kummallista merkin taaksehan se menee katsomaan ja palkka!

Nouto: minussa on joku vika, ku en saa sitä opetettua;( No jatketaan erikseen esineen nostamista minun vieressä. Ja erikseen lelun tuomista/vaihtamista toiseen leluun. Sen toisen lelun vaan pitää olla parempi, kuin tuotava lelu. Ongelma on siinä, että Ahonen omii lelun siis menee kentän laidalle sen kans pelaamaan.

Kiitos Melalle -taas kerran- oli tosi hyvä treeni.

-tarja-

Ei kommentteja: