maanantai 10. elokuuta 2009

Aksaa

eilen Martinniemessä. Tehtiin Euroopan openin maxien agilityrata Ei yhtään hullumpi rata. Töitä teetätti A:n jälkeinen neliö ja varsinkin käännös pituuden jälkeen. Sivukäännöksellä kaaresta tuli aivan tautisen iso, mutta muuta vaihtoehtoa en saanut siihen sopimaan. Joten sitt palkkailin Kiukkua käännöksistä siis pienistä sellaisista. Ja pussilta okserille onnistui parhaiten, kun pussi jäi minun oikealle puolen ja takaleikkauksella okserilta käännös puomille.

Ahoselle bermudaa -jälleen, nyt aika hyvin jo malttaa hakea esteitä siis menee siivekkeiden välistä;) Oikealle pyörityksessä aikas lailla kommentoi kokoajan, joko minä vein huonosti tai herra on vasentassuinen -seurataan tilannetta. Sitt irtoamista niin että otin vähän sivuetäisyyttä -tosi hyvin meni esteelle eikä lähtenyt minun mukaan. Ja vauhtiakin tuntui olevan, ku piti ihan juosta;)
Niin ja on se hyvä, että on "takapiru", joka kommentoi! Taitaisi jäädä monet ketjutukset huomaamatta! Ahonen oli nimittäin kehittänyt oman leikin, jonka nimi oli "menen putkeen vaanimaan, niin kohta se ottaa patukan ja saan juosta sitä repimään!" Voi hitto ja minä ku luulin vain palkkaavani sen luoksetulosta.

Sisu kommentoi autosta veljiensä ja muidenkin ratatyöskentelyä ja aina välillä sillä olikin ihan hyvät mielipiteet oikeasta tekniikasta;-o

-tarja-

Ei kommentteja: