tiistai 5. huhtikuuta 2011

Turvallisuus on tunne, joka sinulla on, ennen kuin olet tajunnut tilanteen.

Hiisi vieköön met osataan seuraaminen juosten. No joo juoksuun lähteminen pitää tehdä vielä hallitusti, jotta Ahonen ei karkaa maata kiertävälle radalle. Tänään tein näitä ja palkkasin nyt seuraamisesta, ku toinen oli oikeassa paikassa niin hienosti. Treenailtiin myös sivullaoloja, mutta edelleenkiin palkkaan varmaan liian tiheästi;(
Niin ja paikkana oli nuokkarin piha, jossa nuoriso piti omia treenejään;-o Olin kyllä tosi tyytyväinen kuinka hyvin Ahonen malttoi.

Aksassa tehtiin eilen  harjoituspätkiä ensi viikon ratatreeniä varten. Keppien jälkeen valssi ja päällejuoksu, joista valssi onnistui hyvin, mutta päällejuoksua piti ajoittaa muutama kerta. Tätä pitää treenata lisää, jotta saan katseen pidettyä koirassa. Kepeille harjoiteltiin pakkovalssia, jossa pitää muistaa lähteä nopeammin liikkeelle. Nyt meinasin aina jäädä paikalleen, jolloin A hidastaa. Rytmitys hypylle onnistui kerrankin kohdalleen ja A kääntyi tosi mukavasti vaikka itse olin aika kaukana. Kontaktit ok ja pöydälle hyppäsi suoraan ja jopa pysyi siinä, kun itse piti siirtyä seuraavan esteen taakse.

Saapas nähdä pysyykö paketti yhtä hyvin kasassa ensi viikolla, kun mennään koko rata.

-tarja-

Ei kommentteja: