maanantai 29. syyskuuta 2008

Koirat viikonloppulomalla -luulen.

Koirien viikonloppuloma alkoi torstai-iltana, kun vein ne Kiimingin koirahoitolaan. Hitsi, että tuntui kuin hylkäisin ne kokonaan;-o Tilat ja puitteet oli ihan hyvät. Pikkusen ne ihmetteli, kun ensin jätin ne siellä ulkotarhaan ja kohta huutelin jostain pikkuluukusta niitä sisälle. Ei meinanneet heti tajuta, mistä ääni tuli ja että vielä olisi pitänyt tulla sisään siitä luukusta. No sisään pääsivät ja ihmetys oli suuri, lähinnä Kirppu oli enempi ihmeissään ja jännittynyt, mutta Sisu vain tutkiskeli paikkoja.

Sinne ne sitt jäivät ja kaikki oli mennyt ihan hienosti. Olivat syöneet hyvin ja käyneet ulkona kuusi kertaa päivässä. Viihtyivät kuulemma omissa oloissaan ja eivät kaivanneet vieraiden ihmisten rapsutuksia -kummallista;)

Itse olin tietenkin katsomassa agi-MM kisoja Helsingissä. Paljon oli hyviä koiria ja hyviä ohjaajia, joukossa niitäkin, joita ei ollut kiva katsoa -lähinnä ohjaajia;-o Välillä nimittäin näytti siltä kuin ohjaajat eivät olisi muistaneet, että heillä on koirakin mukana! Minien ja maksien voittajien ohjaus oli mielestäni kaunista ja tehokasta, sillä he antoivat koiralle tilaa tehdä töitä. Samoin ruotsalaisten ohjaus viehättää.

Mukava ja opettava viikonloppu -myös Sisulle ja Kirpulle, jotka sai myös uusia kokemuksia.

-tarja-

p.s
Sisu kävi harjoittelemassa lähtöjä. Eli yritin katkaista lähdössä syntyneen "jähmetyksen/aijjaamisen" antamalla sille uuden tehtävän heti kun jätin sen hypyn taakse. Uusi tehtävä on sen bravuuri eli "ympäri" Hitsi, en tiedä oliko sattumaa vai mitä, mutta sille tuli heti erilainen ilme! Eli se ei kerennyt mennä tuijotus-vaiheeseen, vaan alkoi odottamaan, että mitä nyt.

Thanks Sari taas pohdiskeluista;-D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuten jo pariin kertaan mainittua; juma-tsuikka että tuo ihmeellinen erilainen musta nuori kelpimies hierotuttaa älynystyröitä, minunkin muutamaani :-D