tiistai 9. syyskuuta 2008

Sisun puuhastelut

Sisu kävi viikonloppuna jälkitreeneissä. Jana noin 5 metriä ja neljä keppiä tunnin vanhalla jäljellä. Jälki löytyi kohtalaisen hyvin: kävi "katsomassa" takajäljen, mutta kääntyi heti oikeaan suuntaan. Eka keppi jäi metsään -käveli vain yli;( Loput kolme merkkasi hyvin, mikä tarkoittaa sitä, että kepin alla on edelleen makupala ja kun S alkaa nuuskia, niin naksu.

Maanantain agitreeneissä oli "mutteritreeni". Ensin taas pälyilyä, mutta sitt pääsi vauhtiin ja treeni meni ihan ok. Lopuksi pieni loppusuora "katsomoon". Tässäkin jännitys päällä, mutta teki jutun kuitenkin;) Ärsytystä (siis minulle) aiheutti Sisun pullistelu Vipulle. Vipu on länderi-uros, jota S aika lailla kyylää. Jos jotain positiivista tästä äksidentistä haetaan, niin se oli se, että S tuli kuitenkin takaisin jatkamaan treeniä. Onneksi Vipu on reipas nuori mies, joka ei perusta Sisun pullisteluista.

Tänään käytiin sitt fiilistelemässä. Kontakteilla makupalat ja kun tassut on maassa, naksu ja vapautus pallolla. Näyttäisi toimivan aika hyvin, jää jopa odottamaan palloa;) Puomin ylösmeno on sitt seuraavan vuoden projekti;-o

-tarja-

Ei kommentteja: