torstai 18. syyskuuta 2008

Kuulumisia

Tämä on sivulause;-o
Kirppu kävi agikisoissa.... joista olisi voitu olla poiskin... tarjolla olisi ollut piirimestaruuttakin... Mutta, jos on tollo ohjaaja, niin ei voi paljon odottaa tuloksiakaan. Alla videon pätkä hyppyradan alusta eli konkreettinen esimerkki siitä miten ei olisi kannattanut tehdä;) Tuomarina oli Anne Savioja, joka oli tehnyt ihan mielenkiintoiset radat. Hyppyradan alku oli aika ahdas ja kun ohjaaja yrittää loppuun asti välttää valsseja eikä muista edes kolmannelle esteelle asti, että "ota vauhti pois", niin eihän siitä tule mitään.Agirata oli hyvä suoritus, mutta siellä oli keinu ja jostain syystä siitä tuli täydet kymmenen pistettä;-o Rata oli ohjauksellisesti aika nappisuoritus.

Sisun kans ollaan käyty fiilistelemässä useampaan kertaan ja maanantain ryhmätreenitkin meni kohtalaisen hyvin. Se alkukankeus pitäisi saada laukeamaan... onko se tilan hallintaan ottoa vai mitä... en tiedä. Sitt ku pääsee vauhtiin, niin on aika hyvä. Vai onko siitä tullut jo jokin peli?

Edelleen jatkamme palkkausta vain "käteen" tulemisesta. Ja otamme erilaisia aloituksia, joissa palkka tulee hyvästä vauhdista ja vastaan tulemisesta.

On se niin SISUkas, musta-valkoinen, alkukantainen koiruli, joka ällyyttää mua kuus nolla koko ajan;-D

Näkeehän sen ilmeestäkin;)
-tarja-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eik'oo hassua, sää välttelet etuvalsseja ja mää takaleikkauksia ku ruttoa.. Pitäisköhän asialle tehrä jottai :)

Tarja kirjoitti...

Hihii;) katotaan seuraavissa kisoissa rataprofiili ja mietitään kumpi menee radat.
Helppoa ku heinän teko, varsinkin kun kummankaan koira ei lähde ilman omistajaa esteille.

-tarja-

Anonyymi kirjoitti...

Minä liityn seuraanne, paitsi että kohta en tiedä mitä välttelisin:-)