maanantai 1. maaliskuuta 2010

Agioppia Torniosta

"Täällä on tylsää, tulkaa hakeen mut pois täältä!"


Käytiin viikonloppuna Torniossa Blomsterin Penan agikoulutuksessa. Anti oli hyvä: liikkuminen, liikkuminen niin ja liikkuminen. Siis kun osasin rytmittää liikkumistani ja oikeestaan kun uskalsin yleensäkin liikkua enkä pelännyt oman menemiseni vaan saavan koiran kauemmaksi itsestäni, niin esteetkin osui kohdalle. Ja vaikka olen luullut palkkaavani Ahosta tarpeeksi, niin pitää palkata vielä enempi. Koskapa sillä repimisellä ja palkan kans juoksemisella koira "purkaa" itseään ja ei näin kehitä ahosmaisia ylikiehumisia. Ja meillä on kuulemma hyvä suhde Ahosen kans;-)
Tosi hyvä reissu, toivottavasti päästään uudestaan."Ei vaiteskaan, en mää lähe täältä mihinkään"


-tarja-

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Toi liikkuminen on NIIN tosi juttu ja kamalan vaikeeta. Edelleen luulen itse hidastelemalla saavani Ansan kulkemaan rauhallisemmin, no, eipä toimi. Paljon parempi on mennä itse täysillä, kun vaan oppisi siinä vauhdissa ymmärtämään oman sijaintinsa radalla. Ja pitkän matkan tömistäjästä on ilmeisen vaikea saada päkijöillä juoksevaa pikakiitäjää:)

Kaisa kirjoitti...

Älä muuta viserrä! Kyllä on muuten sisarukset samaa tekoa, ja ilmeet myös ;) kun tuota Kukaa tässä katselee.
nimim. toinen pitkän matkan tömistäjä

Reetta kirjoitti...

Ahonen oli kyllä magee menijä Torniossa! Olen yrittänyt miettiä, että mikä siinä koulutuksessa oli se ratkaiseva juttu teidän kohdalla? Harmi kun ei ehtinyt katsoa toisten menoa niin tarkkaan!