lauantai 20. maaliskuuta 2010

Viikon liitotreenit

Edelleen malttipalikka on käytössä, liitäminen näyttää jo ihan liitämiseltä;) Marin opissa keppejä, A-estettä ja pientä radan pätkää. Kepeille hypyn kautta, nämä ok, sitt pientä vedätystä, tämäkin hienosti. Sitt olemme opetelleet ohjureita, aluksi pomppi tietenkin ohjureiden yli, mutta sai kyllä juonen päästä kiinni.
A-este: ensin pelkät alastulo telemarkit, jolloin katse tosi hyvin palkalla, mutta kun otetaan koko este, niin etujalat venähtää liian pitkälle eli tätä vielä remmin kans muistellaan.
Ratatreenissä taas perusvientiä: sivukäännöksiä ja päällejuoksun tynkää. Voipi olla, että tarvin näitä päällejuoksun tapaisia juttuja, koskapa en ehkä tule ehtimään valsseihin;-o Mutta hienosti A lukee "sylikättä". Päällejuoksun jälkeen olisi pitänyt osua keskimmäiseen putkeen, mutta eihän se sinne mennyt, mutta ei haittaa. Pääasia, että kulkee;) Putken jälkeinen elämä: tosi tarkkaan pitää ottaa matkaan, jotta oikea suunta löytyy.
Lähtöjä treenataan vielä erillään ja aika hyvin pysyy paikallaan ja jopa melko rennon oloisesti. Tässä pitää olla tosi tarkkana, sillä se on nanosekunneista kiinni kumpi meistä antaa luvan lähteä. Mutta minä pystyn jo liikkumaan ja heiluttamaan käsiä, mutta se minun pysähtyminen ja kontaktin ottaminen Ahoseen on se vaikein juttu!

-tarja-

Ei kommentteja: