keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Meille on muuttanut ilmeiseti ihana nainen

luulee Kirppu. Eilen illalla ku Sisu makas sängyllä, niin Kirppu piipasi sängyn laidalla ja katsoi niin kaihoten Sisua, etä mua alkoi jo nolottaa tommonen touhu. Ja mitä tekee Sisu...makaa ku tatti tai niinkuin kuningatar nauttien suuresta ihailusta ja palvonnasta. No onneksi tuo peli näyttää loppuneen ja Kirppu vain miettii, että mikä tuo yks mustiainen on nykyään -lintu vai kala.
Siis Sisu on hyvin toipunut katalasta tempusta, joka sille tehtiin. Nyt vain seuraillaan, että muuttuuko käytös mihinkään suuntaan. Ainakaan vielä ei huomaa mitään eikä näytä huomaavan Sisukaan. Joku päivä sitten nosti kauhean metelin ja siilitukkansa ku tuli koira lenkillä vastaan. Onneksi koira ei tuosta pärinästä välittänyt vaan tuli tyrkylle ihan tosissaan siis sillä oli juoksu ja lopulta Sisunkin piti antautua ihan seurustelemaan sen kaa.

Hassu elukka, joka ei hevillä anna periksi, sisulla taistelellen pitää kiinni periaatteistaan:  ympäristöä pitää tarkkailla,  hyökkäys on paras puolustus, tässä on joku taka-ajatus kuitenkin.
Mutta silti niin hellyttävän hellyyden kipeä koiruli, jonka minä vielä joku päivä taltutan;)

-tarja-

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

No jo on poijjaat siellä ihan kuutamolla :-D

Päivi kirjoitti...

No nytkö teillä onkin tyttö joukossa ; )) jospa se olisi väliaikaista ; )!
Näin toivoo ainakin Päivi & Reeta