keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Ekaluokkalainen jatkaa

opiskelua. Eilen oli aiheena twist ja sitä harjoiteltiin kolmen esteen radalla. Aikas hyvin onnistui, kunhan ohjaaja vain pystyy olemaan rauhallinen ja pitämään kätensä järjestyksessä. Nimittäin ohjaava käsi meinaa aina pudota matkasta ja Ahonenhan on siinä vaiheessa sitä mieltä että RÄYH! ja pysähtyy esteen teen tuijottamaan, että "mitä haluat". Pitäisi myös muistaa katkaista kiihko. Silloin kun kiihko;)) yllättää ja iskee pienen miehen sieluun, niin lelupalkka eikä muukaan palkka kiinnosta. Mikko yritti tässä vaiheessa saada Ahosta repimään narulelua, niin A seisoi paikallaan ja tuijotti (=vaani) minua ja yritti vain sanoa Mikolle ett "mees pois eestä me ollaan nyt töissä". No sain pikkumiehen takaisin maan pinnalle, kun tein muutaman repimispalkkauksen putkella.

Lähdöt on nyt siinä mallissa, että A on maassa. Nimittäin istuminen oli niin niin vaikeaa siis ku ei millään voinut istua kunnolla vaan oli etukenossa menollaan kokoajan. Maassa hää pysyy hyvin paikallaan ja on paljon rennomman oloinen.

Kepit on melkein pystyasennossa ja rytmi alkaa olla kohdallaan. Välillä saattaa vielä hyppiä viimeiset välit, mutta paljon parempi kuin muutama viikko sitten.

Ohjeeksi tuli tehdä vain muutaman esteen juttuja, jolloin ei pääse kiihtymään ja pystyy oppimaankin jotakin. Ja sehän on tietenkin totta.

-tarja-

Ei kommentteja: