sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kuunteluoppilaana

Elina Jänesniemen tekniikkakurssilla. Kyllä se maailmaa muuttuu -agimaailmakin. Eilen oli aiheena takahaku, twist, poispäin käännös ja pakkovalssi niin ja sylkkärikin taisi tulla. Tänään sitt ihmisnuoli, niisto, persjättö ja backlap. Jos minä nämä aion joskus oppia, niin sitä varten saisin ostaa myös nukkumapaikan hallilta.

Oikeesti Elina oli hyvä kouluttaja ja ongelmakohtiin löytyi aina apu. Ensin tehtiin joka asiasta kenttäharjoitus, joka sitt vietiin yhdelle tai kahdelle esteelle. Niinhän se on tässäkin asiassa, että pohjatyö olisi tehtävä kunnolla; pysäytykset ennen estettä, käteen asti on tultava jne. Ja täytyy myöntää, että Ahonen on jo oppinut, että "nyt se näyttää siltä, että tästä voi livahtaa/oikaista tuon hypyn yli", "JEE, voitin!", "juu nyt ei tarvi jarruttaa."

Illalla käytiin Sarin ja Jenssin kans tekemässä twistejä ja poispäinkääntöjä. Ahosen kans on vaikeaa twistissä peruuttaminen tai siis se, että Ahosen pitäisi hypätä eri suuntaan ku minä menen. No palkkasin sitä hyppäämisestä vaikka itse peruutin toiseen suuntaan. Poispäin käännössä ja sylkkärissä se on vielä niin kiinni kädessä, että yritän saada sen hyppäämään liian aikaisin, jolloin olemme solmussa siivekkeen kans;))

Kiukun kans nämä oli helppoja ja kait sitä ohjaa varmemmin ja rennommin, jolloin sen on helpompi lukea minua.

-tarja-

Ei kommentteja: