perjantai 2. lokakuuta 2009

Ekaluokkalaisen eka agitunti

oli tiistaina Activella. Ryhmässä 4 koirakkoa: partis, käppänä ja bc yhden kelpukan lisäksi. Koko jakso jouluun asti tekniikkaa...ups...
Eka tunnilla oli aiheena takakierrot ja pujottelu. Meidän ryhmälle oli arvottu 5 metriä takakiertoon lähetys. Toinen ups! Hahaa kakarapa osasi sen -siis takakierron;) No matka ei vielä ole 5 metriä, mutta 2,5 ainakin. Kotiläksyksi puiden tms. esteiden avulla lähetyksen treenaamista ja kyllähän se yhdellä siivekkeellä ja puiden kans onnistuu pitemmältäkin matkalta. Mutta on se ihmeellinen käärme tuo Ahonen tosi makeasti siivekkeitä nuollen kääntyy;)

Pujottelua kujakepeillä. Tavoitteena jouluun mennessä, että koira hakee ja pujottelee itsenäisesti. Ja olikohan tähänkin arvottu joku matka, en muista. Mutta meidän pujottelu on tällä hetkellä vaiheessa, jossa remmin kans kujaa(6keppiä) ja kujan päässä palkka. Ongelmana oli, että A hyppi viimeiset kepit ja tähän vinkki: remmi tiukalla, jolloin koira alkaa "uimaan". Ja näinhän siinä kävi, tyhmä minä.

Ja lopuksi vielä kotiläksyksi lähtöjä;( Hitsi vieköön, ettei tässä asiassa saisi lipsua, mutta taas olin lipsunut. Ei meinannut millään malttaa pysyä istumassa. Vähän selitttelyjä;)) Ahonenhan pistää mieluusti maahan, kun jätän sen ja ilmeisesti olen sallinut sen välillä, jolloin pienen pää on mennyt vähän sekaisin. Enää ei lipsuta, nyt istutaan ja luvan kans lähdetään liikkeelle ja tämä tarina on tosi!

-tarja-

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onnea koulutaipaleelle T: Rymättylän mummi =)

PirkkoR kirjoitti...

Siitä se lähtee ryhmäopiskelu Aan kanssa:-)