tiistai 13. lokakuuta 2009

Treenitaukoa

luvassa tai siis menossa. Ahonen otti vähän lähituntumaa puuhun/oksaan tai johonkin muuhun kovempaan materiaaliin metsälenkillä lauantaina. Seurauksena silmävamma;( No onneksi tämä paranee tipoilla ja kipulääkekuurilla. Tippoja pistetään viisi kertaa päivässä ja tämä muuten onnistuu ihan hyvin. Vähän jännitin, että kuis käy, mutta ei mitään ongelmaa: herra istuu ku tatti paikallaan ku laitan tippoja.
Tänään oli meno jo ihan entisenlaista ja silmä ei enää vaivannut ollenkaan, mutta ajattelin jättää tämän viikon agit väliin.

Viime viikon agitunnilla oli aiheena kontaktit. Ideahan on, että makupalakuppi/lelu on n. metrin päässä kontaktilta ja koira vapautetaan palkalle ku etutassut on maassa ja katse kohti palkkaa.
Keinua otettiin eka kerta niin, että ku koira lähtee kiipeämmän, niin avustaja pitää keinun pään maassa. Eli idea on, että koira menee vain keinun päähän, jossa palkka ja nostetaan sieltä pois.
Ekaks Ahosta meinasi jännittää, mutta ku pääsi vauhtiin, niin hyvin meni.
Väliajalla otettiin takakiertoja ja pujottelua . Tosi kiva treenata tuon elukan kaa, ku se ei välitä yhtään toisista koirista kentällä.

Niin ja Sisusta on tullut eno?? vai setä?? vai miten se meni;) Onnittelut Ansalle ja Kamille pentusista.

-tarja-

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Onnea sedälle\enolle vai mikä se oli?
Ja Ahoselle paljon, paljon lämpöisiä ajatuksia silmävamman paranemiseksi!
Toivovat Päivi & Reeta