maanantai 5. lokakuuta 2009

Pikku Paimenko

Ahonen kävi katsomassa lampaita lauantaina Jokisaaren Minnan opissa. Hmm...täysin oma lajinsa, josta ei tajunnut mitään. No tarkoitus oli vain tutustella lampaisiin. Eka kierros tehtiin sisätilassa, jossa oli kolme lammasta. Ahosta meinasi aluksi jännittää, mutta sitt ku sai vähän aikaa katsoa ja ihmetellä, niin sitt saattoi jo kävellä ja syödä lampaan papanoita. Jossakin vaiheessa oli kuulemma näyttänyt jo joltain;) siis miltä???

Sitt mentiin ulos -ja edelleen minä olin ihan pihalla siitä mitä pitää tehdä... ja kohta olin jo kauhuissani... lammasagilityä???No tästä sisuuntuneena Minna ja bc Irkku kävi hakemassa uuden lauman, jossa oli sitt ainakin 15 lammasta. Tämän lauman kans sitt puuhasteltiin niityllä..."kävele rauhallisesti", "älä anna koiran riekkua", "anna koiran mennä" hohoijaa! Ehkä Ahonen ei aivan päässyt perille tämän kokemuksen perusteella siitä, mikä oli tapahtuman tarkoitus. Mutta lysti oli! Olisi kiva päästä uudelleen, ehkä silloin osaisi itsekin tehdä jotain muuta ku kuunnella Minnan ohjeita ja miettiä kumpi on oikea ja kumpi vasen.

-tarja-

3 kommenttia:

PirkkoR kirjoitti...

Hyvinhän sä Tarja paimensit:-)

Päivi kirjoitti...

Hyvä Pirkko ;)
Tarja, sähän valikoit videosta pahimman pätkän, olis siellä ollut parempaankin tarjolla... pitää vain taitoja piilossa :)

leila kirjoitti...

Lampaat meinais, et kiitti, meille riitti... :)