lauantai 17. huhtikuuta 2010

AD XXIII

Mikon ohjauksessa rytmitystä, kepit radalla -aatella! takaleikkauksia putkelle ja putken hakemista.
Ensin pelkät kepit sitten pussin kautta ja sitt koko rata. Siis takaperin ketjuttaen. Tosi hyvin A hakee kepit ja pujottelee loppuun asti. Sitten siirrettiin palkka keppien jälkeisen hypyn taakse ja koskapa tämäkin toimi, niin rohkeasti lähetin koiran kepeille ja leikkasin sen takana -hitto kyllä ne oppii;)
Toisessa treenissä oli mutkaputken hakemista ja loppusuora -jee tämä me osataan. Ja se rytmitys tuli vastaan taas niissä ennakoinneissa eli jos olin liian aikaisin hypyllä kääntämässä, niin A ei hyppää;(  Eli pitäisi muistaa lyhentää askelta ja jatkaa liikettä:

Hyvä treeni jälleen kerran.

Tänään iltalenkillä löydettiin pallo, jota sitt heittelin ja piilottelin metsään. Sisu ja Kirppu oli aivan täpinöissän ja hulluna etsivät palloa metsästä. Ahonen on aivan H Moilasena ja juoksee ja nauraa ja hyppii eikä älyä yhtään mitä toiset tekee. Hassu elukka;) Mutta yhtä hassu on Sisu eli se hakee ja etsii esineitä metsästä ja ei kyllä jätä löytämättä, mutta ei se esinettä voi minulle tuoda vaan jää viiden metrin päähän tuijottamaan ja vissiin toivoo, että pallo itsekseen menisi piiloon takaisin.

"No juu ei nyt aina sytytä, mutta lysti on katsella ku kaverit juoksee ja joku syyhän niillä siihen on... öö ...mutta mikä?"-tarja-

Ei kommentteja: