keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ei tiennyt tyttö mitä sai ku koiraansa heinällä hakkasi

Pääsiäisenä suuntasimme mekin pohjoiseen ei kylläkään mihinkään laskettelurinteeseen;-o Jotenkin automme suuntautui teollisuusalueelle ja pysähtyi hallin pihalle, mutta sisällä oli vihreä kenttä ja värikkäitä esteitä.Siis ihan pääsiäisen näköistä.
Vuorossa oli Blomsterin treenit ja Pena oli suunnitellut hyvät treenit, jossa tuli rytmitystä ja liikkumista ja kaupan tekijäiseksi muutamat "vimpautukset", 
Ensin testailtiin putken jälkeistä elämää ja sitä, että osasin pysyä kohtuullisen lähellä esteitä, jolloin jatko ja kääntyminen on helpompaa.
Toinen pätkä okserisarjan päässä kääntyminen. Ensin sivukäännöksellä, jolloin mutkasta tuli ihan kiitettävän laaja;-o Tietty ajoitus ei osunut ihan kohdalleen, mutta tällä tyylillä aikas hyvä käännös ja itsekin pääsi paljon nopeammin liikkeelle. Jännä juttu tässäkin, että pitää saattaa koiraa niin pitkälle eli olisin voinut lähtä liikkeelle jo monta taka-askelta aikaisemmin -tyhmä minä.

Ja se missä tuo heinällä hakkaaminen tuli, niin Pena kommentoi/analysoi meidän suhdetta. Taisi jopa kommentoida jotain siitä, että minä en osaa opettaa ( vai tarkoittikohan se vaatia...hmm) koiralleni paikallaan pysymistä lähdössä;-o  "Niinmutku se on niin pieni ettei se vielä voi eikä pysty." 

-tarja-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, mä voin niin samaistua tuohon heinällä hakkaamiseen! =D

-Suski