sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Olipa se lystikästä

treenata Kiukun kans. Lauantaina OKK:lla oli kouluttamassa Rauno Virta ja hän olikin tehnyt tosi kivan harjoituksen. Hyvä oli se, että rataan tutustumiseen käytettiin aikaa ja mietittiin vaihtoehdot kuntoon. Haastavinta oli radan loppusuora: koko radan pituudelta molemmissa päissä takahaku ja tässä välissä okseri ja hyppyjä. Ensimmäinen takahaku onnistui hyvin, uskalsin jopa jättää Kiukun suorittamaan hyppyä ja lähteä itse pinkomaan -sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta siltikään rytmitys ei onnistunut toisessa päässä ja väärältä puoleltahan se hyppy sitt suoritettiin;(  Eikä se meinannut onnistua toistoillakaan, mutta hyvä treeni. Taas sai todeta sen, että jos aiot jotain tehdä, niin tee se! Koskapa vauhdissa se suunnitelma-B ei enää onnistu.

Kirppu oli tosi pätevänä, rimat pysyi hyvin eikä tarvinnut luistella, vissiin ohjaus oli siltä osin kohdallaan;-o Kepit oli hiukka nihkeät, mutta se melkein yhdeksän vuotiaalle salittakoon.Sisu löysi tänään kevään ensimmäisen  uimapaikan;)

-tarja-

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ei vielä saa uida, on liian kylmä, eikä Jaakko ole vielä heittänyt kuumaa kiveä vetteen - ellei sitten ole tulivuorenpurkauksesta varissu kuumaa tuhkaa, hmmmmm.....

tarja kirjoitti...

hmm... only ash no cash...nämä sun monet sananlaskut kuulleena;)
Ja Sisuhan vasta kasteli varpaansa.