torstai 29. huhtikuuta 2010

Taidon tarkistusta Ahoselle

tänään Marin opissa. Uusi ryhmä, jonka tavoitteena on kesän aikana parantaa estehakuisuutta sekä yksittäisten esteiden suoritusta.
Kepit ihan yes. Jatkossa lähestymisiä niin, että minä liikun enempi. Nythän olen pyrkinyt lähettämään Ahosta kepeille, jotta osaisi itse hiljentää vauhtia ja oppisi hakemaan oikeaa väliä.

Telemarkit: hyvällä vauhdilla menee alas asti ja pysähtyy hyvin 2on2off ja odottaa lupaa lähteä ja kestää häiriötä.
Pitää kiinnittää huomiota siihen, että en liiku, kun annan luvan jatkaa.

Keinu: jännittää;(  Keinu oli matalana ja pidettiin sitä vaakatasossa. Nostin A:n keinun päähän ja ihan hiukka Mari sitä keinutti. Siinä se kakara seisoi aikaslailla makaroonina. Kommentti oli, että koirulla on liian pitkät jalat, joita se ei vielä oikein hallitse?? Läksyksi keinun telemarkkeja ja ihan pienen pieni heijaus ja palkka.

Lopuksi valsseja hiukka erilailla elikkä koiran puoleisella kädellä kokoajan ohjaten, mutta jalat kertoo, että tarkoitus olisi kääntyä, jolloin kroppakin on kääntymässä uuteen suuntaan.  Tosi helppo selittää:-D Olisiko se suomeksi niin, että käsi kertoo, että käy tekemässä tuo este ja jalat ja kroppa näyttää uuden suunnan.

Mielenkiintoiset treenit... katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

-tarja-

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Niin, tuota käännöstä mäkin kai yritin selittää blogissa. Oleellista oli se mihin rinnat näyttää.... ja koiranpuoleisella kädellä piti osata saattaa hypyn yli vaikka kroppa ja jalat teki ihan muuta :)

tarja kirjoitti...

helppoa ku heinän teko;) mutta katsos jenny dammia vaikka youtubesta, niin aukee -siis selviää muillekin se mistä puhumme.
Esim. täältä