maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kaikki kiva loppuu aikanaan,

mutta seuraavan lomaan ei onneksi ole kuin muutama kuukausi.
Löydettiin jo metsätie, jolla pystyi kävelemään ilman, että joka toisella askeleella humpsahti reisiä myöten hankeen.

 Mutta eihän se kaupunkilaiskoira tassujaan kastele;) Vaikkakaan kesällä tätä koiraa ei saa pois uimasta.Lenkille ollaan välillä saatu seuraksi Nala ja Silva. Ahosella ja Nalalla oli  isot keskustelut -lähinnä siitä ku Nala ei halunnut olla paikallaan:-o Paikallaan siis Ahosen mieliksi;) Kakara olisi niin halunnut tehdä lähempää tuttavuutta. Mutta hyvät juoksut ja leikit oli välillä. Silva ja Kirppu kulkivat omia polkujaan ja Sisu paimensi näiden kahden pariskunnan välissä.Bc Höyry(4kk)oli myös vähän ihmeissään Ahosen tuttavallisesta käytöksestä. Hiisi että A:n pitäisi vähän oppia flirttailemaan ensin;-o

Agiakin ollaan käyty treenailemassa. Viikonloppuna oli OKK:n agikurssit, jossa käytiin Ahosen kans. Ylläri iski, ku puomin alla oli putki! Tsisus että se oli jännittävä, mutta päästiin me lopulta yhteisymmärrykseen siitä, että maa ei ole kadonnut puomin alta. Siis tämäkin pitää pienelle opettaa. Muuten meni kohtalaisen hyvin, treenit oli liian vaikeita meille, mutta hyvä kokemus ja reipas koira.

Kyllä nuo lumet näyttää sulavan ja kesä tulee kuitenkin eli kohta pääsee ulkokentille aksailemaan ja metsään jälkeilemään. Jee!

-tarja-

1 kommentti:

Päivi & Reeta kirjoitti...

Hyvälle näyttää, ei tuonne näytä kerta hukkuvan kuiteskaa. Auraisivat yhtä hyvin nuo metsätiet kuin nuo pyörätietkin niin äkkii tulisi kuivaa maastoa lenkkeillä ; ))) !!!
Mutta ei tätä enää kovin kauaa kestä, jos säät jatkuvat!
Kuivemmalla kelillä mekin voitaisiin lähtee kokeileen sietääkö Sisu Reeta-neitosta jo ; ) !